Privacybeleid Timbre

Timbre is zich ervan bewust dat u vertrouwen stelt in onze diensten. We zien het als onze verantwoordelijkheid om uw gegevens te beschermen. Hier vindt u informatie welke gegevens we van u gebruiken en waarom.

Persoonsgegevens die Timbre verzamelt van zijn klanten:

Naam, adres, emailadres, telefoonnummer, geslacht, persoonlijke verhalen die u aan ons vertelt en overige gegevens die u aan ons verstrekt over het soort gelegenheid zoals datum, tijd, locatie begin- en eindtijd. Deze gegevens worden tot 8 jaar bewaard.

Toestemming:

Timbre.live ontvangt deze (persoons)gegevens hetzij direct van de klant zelf of van een derde partij die de partij in de arm heeft genomen. De klant heeft toestemming gegeven dat timbre.live persoonsgegevens van de klant ontvangt voor hun dienstverlening.

Portret:

Wanneer wij een optreden verzorgen kunnen wij daarna foto’s of video’s ontvangen waarop u herkenbaar in beeld bent. We maken een afweging tussen uw privacybelang en onze belangen.

Mocht u hier bezwaar tegen hebben kunt u een verwijderingsverzoek indienen via info@timbre.live. Naar aanleiding hiervan zullen wij ofwel het beeld verwijderen of u onherkenbaar in beeld brengen.

Gebruik van persoonsgegevens:

Deze worden gebruikt bij de uitvoering van het werk, zoals het maken van een afspraak met de klant of om bijvoorbeeld te communiceren en te factureren.

Persoonsgegevens van de klant en derden:

Timbre verstrekt geen persoonsgegevens aan derden, zonder hiervoor vooraf toestemming te hebben verkregen van de klant.

Beveiligde persoonsgegevens:

Deze worden beveiligd opgeslagen op onze servers.

Website:

Timbre.live maakt geen gebruik van Cookies.

Links:

Door op een link op de website te klikken van timbre.live kunt u naar een website buiten deze website terecht komen. Timbre neemt hier geen verantwoordelijkheid voor en we verwijzen u hiervoor naar de privacyverklaring van de betreffende website.

Uw rechten:

Personen van wie Timbre.live gegevens verzamelt hebben het recht om in te zien welke persoonsgegevens dit zijn en te corrigeren. Heeft u klachten over hoe wij met uw gegevens omgaan dan kunt u deze indienen bij Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Heeft u vragen of opmerkingen dan kunt u deze laten weten via info@timbre.live

 

Opgesteld mei 2018

Kom in contact met Timbre

Neem gerust contact op voor meer informatie over onze diensten.