Jeroen
Ik ben sinds 2012 zelfstandig spreker en gediplomeerd coach bij jeroenhartel.com . In de afgelopen jaren heb ik me toegelegd op spreken op uitvaarten. Ik vind het een voorrecht dat ik nabestaanden mag begeleiden tijdens de vaak verdrietige en moeilijke dagen tussen  het overlijden en de uitvaart van een geliefde.

In mijn vorige beroepsleven ben ik werkzaam geweest als predikant in de Protestantse kerk. In zekere zin heb ik het vak van spreker hier geleerd. En dat goed luisteren aan elk spreken vooraf gaat.

Hoewel ik nu een andere weg ben gegaan, ben ik vertrouwd met de taal en rituelen vanuit de brede christelijke traditie. Desgewenst kan ik hieruit putten als nabestaanden woorden en gebaren zoeken, die recht doen aan het geloof van hun overleden geliefde.

Ik ben geboren in 1973, woon in Rijen samen met mijn vrouw en onze drie kinderen. Naast mijn samenwerking met Barbara in Timbre, ben ik beschikbaar om te spreken op een uitvaart, zonder omlijsting met live muziek.

Barbara
Ik ben singer- songwriter www.barbele.nl en schrijf liedjes over levensmomenten. Ik treed op van kroeg tot jubileum en van theater tot uitvaart.

Inspiratie haal ik uit mijn twee kinderen en van dingen die om mij heen gebeuren. Mijn motto is ‘recht uit het hart’. Dat gevoel leg ik ook in mijn liedjes met mijn gitaar. Voldoening haal ik uit zoveel dingen, van een glimlach tot en traan.

Live muziek geeft een extra dimensie, de emotie komt meer op de voorgrond te staan. Het is totaal anders dan een ‘standaard cdtje’. Door mijn brede repertoire van bestaande liedjes, kan ik meedenken welk lied het best past op welk moment. Op verzoek ben ik bereid om nummers in te studeren.

Een van mijn eigen liedjes heet ‘Fly away’. Van een goede vriendin overleed haar vader, dat raakte mij zo dat er in een avond een prachtig lied uit mijn vingers kwam. Het lied heb ik vertaald in het Nederlands en heet ‘Vlieg nu maar’.

Naast mijn samenwerking met Jeroen in Timbre ben ik ook solo beschikbaar als muzikant.

 

Kom in contact met Timbre

Neem gerust contact op voor meer informatie over onze diensten.